Broodjes voor een euro Almere: Verse en goed belegde broodjes

 

Levering- en betalingsvoorwaarden

Wegens onze dagverse producten en voor een goede verwerking van uw bestelling verzoeken wij u om uw bestelling uiterlijk 1 dag van te voren door te geven.

Dit kan op drie manieren: Via de centrale telefoonlijn tussen 8:00 en 19:00 uur (06-38215211), via de centrale mail (bestel@broodjesvooreeneuroalmere.nl) tot uiterlijk 18:00 uur of via het bestelformulier. U ontvangt na het invullen en verzenden van uw bestelformulier automatisch een antwoord dat wij de mail hebben ontvangen. U wordt binnen 4 uur gebeld voor akkoord datum en tijd. (Dus ons automatisch antwoord is niet de bevestiging dat wij op uw datum en tijd kunnen leveren) Pas na telefonisch contact bent u er zeker van dat uw aanvraag akkoord is bevonden. Heeft u na 4 uur niets van ons gehoord? Bel ons dan even. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

Minimale bestelling: € 30,00
Bezorgkosten € 2,50 per bestelling.

Particuliere klanten rekenen contant af bij levering, bij een factuurbedrag meer dan € 50,00 zal er 50% vooraf moeten worden betaald via de bank, resterend bedrag zal bij levering contant worden betaald.

Zakelijke klanten bestellen op rekening waarbij de factuur binnen 5 dagen overgemaakt dient te worden op onze rekening. Bij een niet op tijd betaalde factuur zal er een herinnering worden gestuurd met een verhoging van € 5,00 administratiekosten.

Wij wensen u en uw gasten smakelijk eten en tot een volgende keer.

Broodjes voor een euro Almere

E-mail: bestel@broodjesvooreeneuroalmere.nl
Telefoon: 06-38215211 (bereikbaar tussen 8:00 en 19:00 uur)